skip to Main Content

Kontakt & Adress

Birgitta Gugg, Rektor
Birgitta.gugg@tellusbarn.se
Mob:  073-738 98 62

Förskolan Oasen
Byälvsvägen 30
128 48 Bagarmossen

Avdelningar

Palmen: 0739 509 890

Kaktusen: 0739 509 891

Vattenfallet: 0739 509 892

Fakta om förskolan

Vid Byälvsvägen ligger förskolan Oasen i helt nyrenoverade lokaler och med en härlig gård.Förskolan ligger omgiven av gångvägar och inspirerande parker och naturområden.

Öppettider

Som förälder har du rätt till att ha ditt barn på förskola inom det som kallas för ramtid. Ramtiden är den maxtid en förskola måste hålla öppet om det finns ett behov av det. Dessa öppettider gäller även under sommaren och förskolan ska då erbjuda alternativ omsorg vid eventuell stängning.

Ramtiden är mellan kl 06:30 och 18:30 alla helgfria vardagar förutom julafton, midsommarafton och nyårsafton. Förskolan och familjerna kan komma överens om kortare öppettider under förutsättning att alla familjers behov beaktas.

Kalender

january, 2020

Söker du barnplats?


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Välj förskola (obligatorisk)

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)

Förskolan Oasen, Bagarmossen

Barn har tillgång till fler språk än det vi kallar verbala eller talade språk. De kan förmedla tankar och känslor genom att till exempel teckna, måla, sjunga eller skapa olika former av gestaltningar. På samma sätt lär barn på olika sätt.

Varje avdelning ger stora möjligheter för barnen att utveckla sina olika sinnen och uttrycka tankar och känslor genom skapande, och en dag i veckan har förskolan  stöd av en konstnärlig ledare.

Oasens tvåspråkiga koncept innebär att du möter svensktalande och engelsktalande pedagoger på samtliga avdelningar. Här talar vi med barnen på båda språken. Och vi fyller dagarna med aktiviteter som sagoläsning, dans och sång på såväl svenska som engelska. På Oasen får barnen tillgång till pedagoger med erfarenhet av och verktyg för att hantera att olika barn behärskar olika mycket svenska och engelska när de börjar hos oss.

Information till föräldrar finns på både svenska och engelska. Våra erfarenheter visar att barn på förskolan tar till sig både språken, oavsett vilket språk som talas i hemmet.

En förutsättning för lärande är att det är lustfyllt och inspirerande. Glädje, sång och musik är viktiga inslag i vårt arbete med att utveckla barnens förmåga att uttrycka sina känslor och tankar.

Back To Top
×Close search
Sök
X