skip to Main Content
Tellusbarn Förvärvar Skogmans Förskolor

Tellusbarn har förvärvat Skogsmans förskolor och tillträder som huvudman från och med 15:e januari 2020.

-Vi är mycket glada att få ansvaret att förvalta den verksamhet som Rose-Marie Skogsman och hennes engagerade medarbetare utvecklat och har för avsikt att bygga vidare på den pedagogiska kvalitén som kännetecknat verksamheten, säger Tellusbarns VD Bijan Fahimi.

Tellusbarn grundades 2007 och driver 15 förskolor i Stockholms och Uppsala län och nu med Skogmans förskolor kommer vi växa till 19 förskolor. Detta förvärv innebär att Tellusbarn etablerar sig i ytterligare en ny kommun, nämligen Haninge kommun.

-Barnens musikaliska och visuella språk är en av Tellusbarns viktiga profilområden. Skogmans förskolors mångåriga arbete med kulturfrågor kommer att bidra till utveckling av Tellusbarns arbete med dessa frågor. Vi kommer tillsammans utgöra en stark lokal organisation i södra Stockholm med attraktivt varumärke och gedigen verksamhet. Skogmans förskolors medarbetare och familjer kommer genom detta förvärv få tillgång till en stabil centralorganisation med tillgång till erfarna ledare, specialpedagoger samt ekonomisk och administrativ support, säger Bijan Fahimi.

Rektor kommer bli Erika Klingemo som har arbetat som rektor i flera år, i både enskild och kommunal verksamhet. Erika har flera utbildningar inom arbetsmiljö, ledarskap, verksamhetsutveckling och har även arbetat som kvalitetsgranskare och besökt flertalet förskolor runt om i Sverige.

  • Det ska bli fantastiskt roligt att få ta del av Skogmans förskolor och hur er profil kan berika våra verksamheter och se hur vi tillsammans kan utvecklas.  Vi ser fram emot att lära känna all personal samt alla barn och tillhörande familjer, säger Erika Klingemo.

 

För mer information kontakta gärna Erika Klingemo.

erika.klingemo@tellusbarn.se

Tel: 070-760 20 17

 

Läs mer om Skogmans förskolor här

Back To Top
×Close search
Sök
X