Barnpassning via Nanny by Tellus

Barnvaktsförmedlingen Nanny by Tellus erbjuder tjänster som hämtning på förskola och passning i hemmet till familjer som har sina barn via någon av Tellusbarns förskolor. Nanny by Tellus har ett 100-tal barnvakter i Stockholms län som hjälper familjer dagligen med olika barnpassningsbehov. Alla barnvakter har genomgått en komplett rekryteringsprocess där samtliga genomgår en barnvaktscertifiering, bakgrundskontroll och HLR-utbildning.

Alla familjer är unika

Alla familjer har olika behov och önskemål när man anlitar en barnvakt. Vi jobbar individuellt med varje familj för att säkerställa att man får den perfekta barnvakten som passar just er familj. I alla upplägg får man alltid intervjua och träffa barnvakten innan man tar några beslut om det är rätt kandidat för er. Vi gör därefter löpande uppföljningar för att se att tjänsten fungerar som förväntat.

Våra tjänster

Schemalagd barnpassning: Vi lägger upp ett schema tillsammans med utvald barnvakt där personen hjälper till med hämtning på förskolan och passning i hemmet tills någon av föräldrarna kommer hem. (Minimitid per pass är 3 timmar)

Sporadisk hjälp:  För familjer som inte har ett kontinuerligt behov men som ändå kan behöva hjälp med hämtning eller barnpassning på kvällar eller helger. (Minimitid per pass är 3 timmar)

Nanny by Tellus ger 20% rabatt till familjer via Tellusbarn

Har man sitt barn på någon av Tellusbarns förskolor har man en förmånlig rabatt på 20% på alla tjänster. Rabatten gäller för max 50 timmar per år. Efter att man nyttjat över 50 timmar går man över på ordinarie pris. Kontakta oss för en exakt offert.

Läs mer om Nanny by Tellus och tjänster här