Arbeta på Tellusbarn

Kvaliteten i vår verksamhet skapas i relationerna mellan pedagoger och barn i våra förskolor – av engagerade och kompetenta medarbetare.

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Sök jobb på Tellusbarn!

Tellusbarn är den del av Tellusgruppen. Tellusgruppen är ett snabbväxande bolag med stora och tydliga ambitioner. Hos oss råder en entreprenöriell anda där våra medarbetare får utrymme för sina idéer och möjlighet att testa dem i verkliga livet. Här får medarbetarna möjlighet att växa i sina roller, att utvecklas och att göra karriär inom bolaget. Alla medarbetare har en möjlighet att påverka bolagets framtida väg.

Tellusgruppen letar efter dig som trivs i en miljö där det går snabbt från idé till verklighet, en miljö med en känsla av att allt är möjligt och där du som medarbetare verkligen spelar roll för Tellusgruppens framtid.

Tellusgruppens kultur karaktäriseras av högt i tak. Här arbetar vi prestigelöst över dotterbolagsgränserna med gemensamma stödfunktioner. Här arbetar vi långsiktigt och med kvalitet i fokus.

Vill du bli en del av oss? Tveka inte att söka någon våra lediga tjänster. Om du inte hittar en annons som passar just din kompetens, skicka ett mail och berättar mer om dig själv! Kanske kommer vi att jobba tillsammans i framtiden?

Så här är det att jobba på Tellusbarn

Tellusbarns vision är att inspirera och utveckla framtidens världsmedborgare vilka rör sig mellan språk och kulturer. Barnen ska kunna möta framtiden med kreativitet och uppfinningsrikedom. Tellusbarns förskolor ska ge barnen förutsättningar till en bra start på livet, där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Den lilla världen i förskolan idag möter den stora världen imorgon.

På Tellusbarn finns goda utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att påverka verksamheten. Varje förskola arbetar med både individuell och gemensam kompetensutveckling som innefattar både interna och externa insatser. Alla pedagoger har reflektionstid och får utbildning i säkerhet och ergonomi. Vi erbjuder även handledning för arbetslag i pedagogik och specialpedagogik.

Det finns goda möjligheter att göra en intern karriär på Tellusbarn, hos oss är de flesta biträdande rektorer och rektorer internt rekryterade. Våra rektorer har ansvar för 1–3 förskolor och är närvarande i verksamheten.

Tellusbarn tar medarbetarnas hälsa och trygghet på allvar. Vi omfattas av Almegas kollektivavtal för friskolor och erbjuder förmånliga anställningsvillkor. Medarbetare på Tellusbarn erbjuds bland annat:

  • Friskvårdsbidrag
  • Upp till 32 semesterdagar per år baserat på din ålder
  • Tjänstepension
  • Kompletterande ersättning vid föräldrapenning och sjukpenning
  • Pedagogiska måltider
  • Arbetskläder och ryggsäck för utomhusbruk

Tellusgruppens medarbetarenkät våren 2023, visar att medarbetarna trivs med sina kollegor och är stolta över sin arbetsplats.

Läs mer här

Nanny by Tellus

Vill du jobba som barnvakt? Då kan du kontakta vårt systerbolag Nanny by Tellus.

Klicka här