Tellusbarn som arbetsplats

Tellusbarn som arbetsplats

Tellusbarn är en del av Tellusgruppen. Tellusgruppen är ett snabbväxande bolag med stora och tydliga ambitioner. Hos oss råder en entreprenöriellt anda där våra medarbetare får utrymme för sina idéer och möjlighet att testa dem i verkliga livet. Här får medarbetarna möjlighet att växa i sina roller, att utvecklas och att göra karriär inom bolaget. Alla medarbetare har en möjlighet att påverka bolagets framtida väg.

Så här är det att jobba på Tellusbarn

På Tellusskolan finns goda utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att påverka verksamheten. Varje förskola arbetar med både individuell och gemensam kompetensutveckling som innefattar både interna och externa insatser. Alla pedagoger har reflektionstid och får utbildning i säkerhet och ergonomi. Vi erbjuder även handledning för arbetslag i pedagogik och specialpedagogik.

Det finns goda möjligheter att göra en intern karriär på Tellusskolan, hos oss är de flesta biträdande rektorer och rektorer internt rekryterade. Våra rektorer har ansvar för 1–3 förskolor och är närvarande i verksamheten.

Tellusskolan tar medarbetarnas hälsa och trygghet på allvar. Vi omfattas av Almegas kollektivavtal för friskolor och erbjuder förmånliga anställningsvillkor. Medarbetare på Tellusbarn erbjuds bland annat

  • Friskvårdsbidrag
  • Upp till 32 semesterdagar per år baserat på din ålder
  • Tjänstepension
  • Kompletterande ersättning vid föräldrapenning och sjukpenning
  • Pedagogiska måltider
  • Arbetskläder och ryggsäck för utomhusbruk

Här kan du höra några medarbetare berätta om hur det är att jobba på Tellusbarn

Skolchef Maria Friberg

Dramapedagog Emma-Helena Berglund