Läs mer om förskolan: AkvarellenBackenPiazzanPussletRobinsonSmedbySolenTibbleValsjön

Glad midsommar!

På Tellusbarns förskolor firas midsommar! Här kommer bilder från några av firandena.

Friluftsförskolan Väsjön

Kulturförskolan Piazzan

Kulturförskolan Tibble

Friluftsförskolan Robinson

Oj vilket midsommarfirande vi haft! På morgonen tog vi en promenad och plockade blommor som vi sedan hjälptes åt att klä vår fina midsommarstång med. Sen blev det dans och sång runt stången som avslutades med glass och jordgubbar. Till lunch fick vi ett dignande midsommarbord fyllt med godsaker.

Kulturförskolan Smedby

Onsdagen den 21 juni firade kulturförskolan Smedby midsommar och förberedelserna började redan på tisdagen dagen innan med att barnen fick plocka blommor till midsommarstången samt måla midsommarstången tillsammans med alla kompisar på förskolan.

Onsdag morgon hjälptes barnen åt att klä midsommarstången och att duka upp långborden till midsommarlunchen. Lunchen blev en midsommarbuffé bestående av bland annat köttbullar, prinskorv, potatis, rödbetssallad, grönsaker och saft till barnens stora förtjusning.

De äldre barnen åt tillsammans ute på gården medan de yngre barnen åt inne på torget. Lunchen avslutades med att de äldre barnen fick isglass till efterrätt samt att alla barnen och pedagoger dansade tillsammans kring midsommarstången. 

Nyckelförskolan Solen

Kulturförskolan Pusslet

Nyckelförskolan Backen

Friluftsförskolan Valsjön

Kulturförskolan Akvarellen

Vi tog en promenad och plockade blommor med barnen. Sedan klädde vi en stång tillsammans och dansade och sjöng kring den tillsammans. En mysig dag på förskolan!