Läs mer om förskolan: BackenPiazzanSherwoodSmedbyUppfinnaren

Påsken har firats på våra förskolor. Här kommer bilder från några av våra verksamheter.

Kulturförskolan Piazzan

Barnen på kulturförskolan Piazzan fick ställa ut sitt påskpyssel på biblioteket i Kallhäll!

Tvåspråkiga förskolan Uppfinnaren

Barnen har haft olika aktiviteter utomhus för att i samspel och glädje uppmärksamma att påsken är på ingång! Hinderbana, ansiktsmålning och skapande var några av stationerna barnen fick utforska. Mitt i allt dök även påskharen upp med både kex och vattenmelon som barnen fick äta på!

Kulturförskolan Smedby

På kulturförskolan Smedby uppmärksammade vi påsken genom att alla barn och pedagoger inledde dagen med en påsk-inspirerad ”kycklingdans”. En avdelning var dekorerad med påskinslag och barnen fick påskpyssla på förmiddagen, de skapade påskägg och kycklingar och fick ansiktsmålning av pedagogerna.

Påskharen Tellus stod och väntade i det andra rummet intill avdelningen, barnen samlades runt påskharen och uppdraget var bollen. Vem kan kasta en boll och pricka rätt i påskharen Tellus mage. Det var en härlig stämning bland barnen. Efter bollekar vinkade påskharen Tellus hejdå, vi ses nästa påsk.

Mellanmålet stod inför dörren, då en låda dök upp med texten ”Hitta mig och en kyckling i lådan”. Barnen var så nyfikna. Lådan öppnades och i låg det hö (strimlad papper) där i gömde sig alla ägg till mellanmålet som barnen fick själva känna och leta fram, ett ägg dök upp till barnens stora förtjusning. De barn som ville fick måla ägget och sedan äta mellanmål.
🐣GLAD PÅSK FRÅN OSS KULTURFÖRSKOLAN SMEDBY 🐣

Tvåspråkiga förskolan Sherwood

Förskolan Sherwood önskar glad påsk!

Nyckelförskolan Backen

Nyckelförskolan Backen önskar glad påsk!