Läs mer om förskolan: Smedby

Rektorsbrev Smedby- Välkomna tillbaka till höstterminen 2023!

Jag vill hälsa alla, såväl gamla som nya barn och vårdnadshavare, varmt välkomna till höstterminen. Hoppas att ni alla har haft en lugn och avkopplande sommar och njutit av ledigheten.

Nu har terminen startat och jag vill även ge ett extra välkommen till alla er nya barn och vårdnadshavare som börjar hos oss på kulturförskolan Smedby. Vi är glada att ni har valt just vår förskola och vi ser fram emot ett gott samarbete.

Vi är i full gång med nya introduktioner och välkomnar nya barn hos oss. Vi har lämnat över ett härligt gäng till förskoleklassen och önskar alla lycka och välgång i det nya lärosätet – skolan.

Nu i början av den nya terminen kommer ni att få ett informationsbrev från pedagogerna med avdelningens rutiner med mera.

Jag vill informera er vårdnadshavare att ni är välkomna att prata med pedagogerna på ditt barns avdelning direkt om det är något ni undrar över eller annat ni känner att ni vill förmedla till pedagogerna.

Om ni har frågor eller funderingar kring organisationen, är ni välkomna att kontakta mig som rektor. Det går bra att ringa, mejla eller vid önskemål boka ett personligt möte.

Vår främsta prioritet är att göra ditt barns dagar på förskolan så meningsfulla och utvecklande som möjligt och det gör vi allra bäst i samråd med er. Nu ser vi emot en ny och spännande termin tillsammans och vi arbetar med och för barnen där vi tillsammans skapar rum för utveckling och lärande.

Vi finns till för er och för det dyrbaraste som finns – BARNEN!

Med vänlig hälsning 
Lollo Lusiné Manaisan 
Rektor, Kulturförskolan Smedby