Läs mer om förskolan: Smedby

Sommaravslutning på kulturförskolan Smedby

Torsdagen den 8 juni hade kulturförskolan Smedby sommaravslutning tillsammans med alla barn och många vårdnadshavare. Det bjöds på fantastiskt väder med strålande sol och värme. Firandet började redan klockan 13 för de barnen som ska avsluta sin tid på förskolan och som i höst ska börja förskoleklass. Alla barnen fick diplom och rosor.

Vid klockan 14 fick alla andra barn också ansluta och vi kunde fortsätta festligheterna. Alla vårdnadshavare och barn bjöds på sång och dans följt av ett tal av rektor Lusiné Lollo Manasian. Vi hade ballongdisco med sång och dans där massa ballonger släpptes fritt i luften så att vi alla kunde dansa med ballonger, vi kunde höra hur de smälldes en efter en av all lek.

Det var sedan dags att äta mellanmål och det bjöds på varmkorv med bröd och saft samt kaffe och te till vårdnadshavarna. Till allas förtjusning blev det isglass till efterrätt vilket alla barnen älskade. Inne på varje avdelning kunde alla vårdnadshavare gå på vernissage tillsammans med barnen samt tala med barnens blivande pedagoger inför hösten. Inne på avdelningarna kunde vårdnadshavarna ta del av dokumentation samt temaarbeten som avdelningarna arbetat med under våren. Innan varje barn gick hem fick de med sig ett sommarkort med en sommarhälsning från avdelningens pedagoger.

Vi på Kulturförskolan Smedby vill önska alla en riktigt härlig sommar med massor av sol, bad och glass!