Nytt samarbete mellan Tellusbarn och Magnolia Bostad – Sundbyberg

Under Q4 2020 är planerad byggstart för den fastighet i Sundbyberg där Tellusbarn under 2023 kommer öppna en ny enhet. Vi ser fram emot att återigen hyra lokaler av Magnolia Bostad som även är hyresvärd för lokalen där enheten The Explorer i Österåker huserar.

Tellusbarn ser med tillförsikt på den nya enhetens arkitektur såväl inomhus som utomhus. Med stor noggrannhet har Lindberg Stenberg Arkitekter i samråd med Magnolia Bostad valt material som kommer vara ändamålsenliga för Tellusbarns verksamhet. Byggnaden är byggd på ett sådant sätt att den kommer kunna certifieras med Miljöbyggnad Silver. Totalt kommer förskolan utgöra  775 kvm. Den tillhörande gården kommer utformas för att inspirera till nyfikenhet och utveckling.

Bijan Fahimi, VD för Tellusbarn i Sverige säger;

Öppningen av denna förskola innebär premiär för Tellusbarn i Sundbybergs kommun. Att ges möjlighet att erbjuda fler barn en bra start i livet och för oss i en ny kommun känns både spännande och roligt. Då vårt tidigare samarbete med Magnolia Bostad varit mycket framgångsrikt ser vi fram emot fler givande samarbeten i framtiden

Mer om Tellusbarns nya förskola I Sundbyberg och samarbetet med Magnolia Bostad finns att läsa här

Bild lånad från Magnolia Bostad